2v2 SND Toernooi
Open voor iedereen!

Op vrijdagavond 2 april van 19:00 tot 22:00 hosten wij een 2v2 SND Toernooi! Na lange tijd komt er weer een communitiy event waar iedereen welkom is. Of je nu pro-gamer of beginner bent, iedereen kan op zijn of haar niveau deelnemen en plezier beleven!

Nu vraag je je mischien af hoe dat kan? Als iedereen van elk niveau kan meedoen? Nou, dat kan als volgt. Ikzelf als schaker ben al jaren bekend met het zogenaamde Zwitserse toernooi systeem dat er voor zorgt dat je tegen je eigen niveau komt te spelen. Het lijkt wel een beetje op Skill Based MatchMaking (SBMM) dat in Call of Duty wordt gebruikt om mensen van (redelijk) gelijkwaardig niveau tegen elkaar te laten spelen.

In het kort werkt dat op vrijdag 2 april als volgt: we spelen van 19:00 tot 21:00 5 tot 7 ronden S&D met CDL-regels. Na de eerste 2 ronden kom je tegenstanders tegen van je eigen niveau en heb je ook als beginner een leuke avond en lig je er niet gelijk uit na 1 ronde.

Voor de toppers hebben we een finale; de top 4 teams aan het eind van de Zwitserse fase na 21:00 uur in een single eliminatie bepalen wie de braggin rights heeft.

Meedoen als je nog geen medespeler hebt voor een team? Dat kan ook. In competitive gaming noemen we dat Free Agents (F/A) en je kunt je dus gewoon ook aanmelden als Free Agent.

Komende zaterdag zal de inschrijving open gaan op onze wedstrijdpagina bij Challonge. Je kunt je daar aanmelden als Free Agent of als team. Als je je hebt aangemeld dan krijg je van ons toegang op onze Discord server die we gebruiken voor de communicatie tijdens het toernooi zelf.

Hou onze FarikoNL-twitter account in de gaten voor verdere meldingen over dit toernooi.

Ik zie jullie graag vrijdag 2 april om 19:00 uur!

GreetZ, Alexander Korf (Coach Brainiac)

2v2 SND Toernooi
Alexander Korf 22 March, 2021
Share this post
Archive
Sign in to leave a comment
#FVT Hardpoint 2v2
vrijdagavond 25 juni van 19:00 tot 22:30 uur